Kopiering/spridning

Målet med expowera är att sprida information/kunskap som hjälper företagare, nystartare, anställda, studeranden med flera till en ökad kunskap inom ämnesområden relaterade till företagande.  Informationen på webbplatsen är naturligtvis gratis. Sprid gärna webbadressen till andra. Du får mycket gärna skriva ut materialet, kopiera och dela ut. Är du lärare, småföretagarkonsult eller liknande - varsågod. Ange...
Foto av författare
Skribent: Bo Lilja
Uppdaterades:
Så finansieras sidanVi kan komma att erhålla ersättning från annonörer via affiliatelänkar.
Målet med expowera är att sprida information/kunskap som hjälper företagare, nystartare, anställda, studeranden med flera till en ökad kunskap inom ämnesområden relaterade till företagande.  Informationen på webbplatsen är naturligtvis gratis. Sprid gärna webbadressen till andra. Du får mycket gärna skriva ut materialet, kopiera och dela ut. Är du lärare, småföretagarkonsult eller liknande – varsågod. Ange dock alltid källan samt url till expowera.se. Varje författare/skribent har copyright på sin text i expowera. Om någon skribent har inskränkningar i möjligheten att utnyttja materialet vad gäller kopiering och spridning ber vi att detta ska respekteras. Den informationen står i så fall i anslutning till textavsnittet. För att webbplatsen ska kunna utvecklas och framöver omfatta ännu mer information har vi några små begränsningar:
  • Att bränna en CD-skiva av webbsidan är tillåtet för enskilt privat bruk. Däremot får du inte tillverka CD-skivor av innehållet och distribuera till andra, vare sig du tar betalt eller inte.
  • Du får inte kopiera in hela eller delar av materialet på någon annan webbsida om du inte har fått tillstånd av oss.
  • Att använda materialet för att trycka häften, böcker etc. är inte tillåtet.

Länka till expowera.se

Naturligtvis blir vi väldigt glada om du vill länka till vår webbplats. Vill du använda vår logotype med en länk istället för enbart en textlänk går det bra. Tack för din hjälp med att sprida kunskap om www.expowera.se!

Som vi nämnde tidigare...

Avanzas logga

Gratis courtage för konton med upp till 50.000 kr

Ny svensk utmanare till Avanza & Nordnet. Erbjuder ISK & 0 kr i courtage på all aktiehandel fram till 2025

Courtage är avgiften för aktiehandel.

Lämna en kommentar