Kopiering/spridning

Målet med expowera är att sprida information/kunskap som hjälper företagare, nystartare, anställda, studeranden med flera till en ökad kunskap inom ämnesområden relaterade till företagande. 

Foto av författare
Skribent: Bo Lilja

Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Informationen på webbplatsen är naturligtvis gratis. Sprid gärna webbadressen till andra. Du får mycket gärna skriva ut materialet, kopiera och dela ut. Är du lärare, småföretagarkonsult eller liknande – varsågod. Ange dock alltid källan expowera. 

Varje författare/skribent har copyright på sin text i expowera. Om någon skribent har inskränkningar i möjligheten att utnyttja materialet vad gäller kopiering och spridning ber vi att detta ska respekteras. Den informationen står i så fall i anslutning till textavsnittet.

För att webbplatsen ska kunna utvecklas och framöver omfatta ännu mer information har vi några små begränsningar:

  • Att bränna en CD-skiva av webbsidan är tillåtet för enskilt privat bruk. Däremot får du inte tillverka CD-skivor av innehållet och distribuera till andra, vare sig du tar betalt eller inte.
     
  • Du får inte kopiera in hela eller delar av materialet på någon annan webbsida om du inte har fått tillstånd av oss.
     
  • Att använda materialet för att trycka häften, böcker etc. är inte tillåtet. 
     

Länka till expowera.se

Naturligtvis blir vi väldigt glada om du vill länka till vår webbplats. Vill du använda vår logotype istället för enbart en textlänk går det bra. 

Länkutbyte

Vi byter gärna länkar med seriösa webbplatser eller bloggar. 
 

Tack för din hjälp med att sprida kunskap om www.expowera.se! 

Lämna en kommentar